Duwtje in de rug

Ik krijg vaak de vraag: 'Kan niet iedereen dan opruimen?'

Toch wel! Iedereen kan het, daar ben ik van overtuigd. Soms heb je gewoon dat ene duwtje nodig! Je bent al op goeie weg maar dan raakt de motivatie op. Of je zit vast en raakt niet onmiddellijk verder.

Met een portie energie en tips help ik je graag verder! Samen pakken we de valkuilen aan op weg naar een opgeruimd huis mét blijvend resultaat.

Opruimcoach Less is Lottie

Wat leer ik tijdens het traject? 

Ongetwijfeld is het evenwicht verstoord tussen spullen die binnen komen in je huis en spullen die buiten gaan. Om het evenwicht terug te herstellen help ik je opnieuw bewust te worden in welke spullen echt bij jou passen. Nee leren zeggen tegen spullen die jouw niet gelukkig maken.

Ik pak ook graag al jouw opruimexcuses aan.

Ik kan dat toch niet wegdoen want…

… ik heb dat gekregen
… het kostte veel geld
… er is nog niets aan
… misschien komt het nog van pas
… het doet me denken aan vroeger
… ik bewaar het voor mijn kinderen 

En eens je de opruimknopen hebt doorgehakt, help ik je in kaart brengen waar je naartoe kan met al je spullen. Ik help je ook inzicht geven in wat voor jou de beste plek is om jouw spullen te organiseren.

Is het traject iets voor jou? 

Dit traject is voor jou wanneer je…

  • net dat duwtje nodig hebt om er gewoon eens aan te beginnen
  • 1 ruimte wil aanpakken
  • niet weet waar naartoe met spullen
  • moeilijk beslissingen alleen kan nemen
  • niet weet wat je moet aandoen, terwijl je kleerkast vol hangt
  • gek wordt van al dat speelgoed waar de kinderen toch niet meer mee spelen

Welke resultaten mag ik verwachten? 

Gedurende 1 sessie pakken we 1 ruimte naar wens aan.

Ik help je knopen doorhakken, wat mag weg en wat houden we. Je leert ook omgaan met twijfelgevallen. Na deze sessie weet je waar naartoe met spullen die je niet meer gebruikt of waar je niet meer gelukkig van wordt.

Ik help je op gang trekken om je kleerkast terug overzichtelijk te maken en houden waardoor je in staat zal zijn sneller te beslissen wat je wil aantrekken.

Ik moedig je aan en bekritiseer je vooral NIET. Ik zal nooit aandringen om dingen weg te gooien.

Wat is jouw investering? 

Jouw investering voor deze sessie is 190 euro excl BTW

Wat anderen zeggen over dit traject:

Lessislottie heeft mij geholpen om met nieuwe inzichten aan het opruimen te gaan. Mijn kleerkast was na haar doortocht echt een pareltje. Het heeft me ook de goesting gegeven om eens andere kasten en plaatsen met een kritische blik aan te pakken. Thanks lessislottie! (Nele uit Ardooie)

Lieselotte is het duwtje in de rug. En het fijne is: bij elk twijfelgeval van je ‘gooi ik dit nu weg of niet’ kan je je verbondenheid met het voorwerp benoemen, hoor je het jezelf uitspreken en bepaal je op die manier sneller of  het weg mag of niet. Best intens soms, want aan spullen hangen vaak verhalen vast. Maar met Lieselottes luisterend oor en niet-oordelend gezicht, verloopt zo’n opruimsessie best wel gezellig. (Mieke uit Zwevezele)

Je gaf het duwtje in mijn rug die ik nodig had om er aan te beginnen door een precieze datum af te spreken. Je pluisde alle bakken uit, Je gaf me adressen waar ik mijn spullen kon nalaten. Het is leuk als je weet dat je er mensen in de buurt plezier mee kan doen. (Janne uit Zwevezele)

Ik heb het al maanden op mijn planning staan en jij komt 1 namiddag langs en mijn bureau is een paradijs! (Kim uit Lendelede)

Echt zalig!!! Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk!

Veel gestelde vragen

Werkt dat wel zo'n sessie? 

Zo'n sessie werkt als jij werkt. Wat ik daarmee bedoel is dat jij alles kan verwezenlijken maar dan moet je het ook écht willen. En daar hoort enige inspanning bij.

'If it is important to you, you will find a way, if not, you will find an excuse'

 

Neem je spullen mee na een opruimsessie? 

Absoluut. Het grote voordeel hiervan is, is dat jij er onmiddellijk van af bent.

 

Wat neem ik mee wanneer jij 'Duwtje in de rug' boekt? 

  • kledij voor verkoop, wie weet verdien je een deel van jouw investering terug (enkel merkkledij, schoenen en accessoires niet ouder dan 2 jaar en in perfecte staat dus eigenlijk kledij die je zelf ook nog zou willen kopen)
  • kledij voor het goede doel (kledij zonder beschadigingen en vlekjes, goede doelen zijn geen containerparken)
  • speelgoed en babymateriaal in mooie staat
  • bed- en badlinnen

 

Ja, maar ik moet dat toch alleen kunnen? 

Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist een teken van kracht. De stap zetten en hulp vragen haalt je uit je comfortzone en dat is net de plek waar je het meeste leert. En met 2 is het gewoon veel leuker.

Less is Lottie boek
Less is Lottie opruimcoach
Less is Lottie opruimcoach

Helemaal overtuigd?