Administratie & mailbox

Beginnen je tenen ook al te krullen bij het woord: Administratie? Voor je weg klikt... Ik heb goed nieuws! Bij al mijn klanten zie ik namelijk hetzelfde: er wordt veel te veel bijgehouden. Veel meer dan je nodig hebt.

Om te weten wat weg mag en wat niet, daar help ik je graag mee.

Beter nog ik zocht en ik vond… een administratief wonder!

En wow! Wat ben ik trots Nele te mogen voorstellen aan jullie!

Wie is Nele? 

Nele is het brein achter Co.N.tent, dat administratieve ondersteuning op maat aanbiedt. Nele verlicht graag jouw dagelijkse administratieve rompslomp. Als mama van drie kids heeft ze zelf echt nood aan orde en structuur. En laat dat nu net ook één van haar sterktes zijn.

Waar kan Nele jou bij helpen?

Zoek jij bijvoorbeeld een systeem hoe je het best jouw papierwinkel kan opruimen en bijhouden? Is jouw huishoudelijke administratie één warboel? Of heeft jouw onderneming office support nodig? Misschien wil je gewoon orde op zaken stellen en weet je niet waar te beginnen?

Dan heb ik dé oplossing voor jou!

Nele brengt rust bij zowel kleine ondernemingen als particulieren. Dit kan eenmalig of met één van de pakketten.
 
Benieuwd?

Plan dan zeker een gesprek in om te zien of we een match hebben.

Nele

Nele uit Ardooie:

Lessislottie heeft mij geholpen om met nieuwe inzichten aan het opruimen te gaan. Mijn kleerkast was na haar doortocht echt een pareltje. Het heeft me ook de goesting gegeven om eens andere kasten en plaatsen met een kritische blik aan te pakken. Thanks lessislottie!

De rust en het overzicht kwijt? Zet hier de eerste stap naar een opgeruimd huis.