Opruimen aan huis

Less is Lottie online coaching

DIY online cursus

Ga zelf aan de slag met mijn uniek online opruimtraject boordevol opruimtips

Met mijn opruimplan begeleid ik je op jouw eigen tempo. Je komt terecht in de online community waar je vragen kan stellen en obstakels bespreken.

Stap voor stap creëer je op je eigen tempo rust en overzicht. Inclusief duidelijke video's.

 

 

Less is Lottie opruimcoach

Tabula Rasa

Een uniek traject van chaos naar rust!

Het traject combineert fysiek opruimen aan huis met 1-op-1 coaching in de natuur. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op je vragen, naar oplossingen voor jouw uitdagingen.

De 1-op-1 coaching doen we al wandelend. Na iedere 1-op-1 coaching krijg je ook fijne opdrachten mee naar huis om verder te werken aan jouw persoonlijke groei om zo de beste versie van jezelf te worden.

 

Nele uit Ardooie:

Lessislottie heeft mij geholpen om met nieuwe inzichten aan het opruimen te gaan. Mijn kleerkast was na haar doortocht echt een pareltje. Het heeft me ook de goesting gegeven om eens andere kasten en plaatsen met een kritische blik aan te pakken. Thanks lessislottie!